Diensten

StartDiensten

SPECIALISATIE

Wij zijn innovatief

Wilson Service & Onderhoud staat voor u klaar in de provincie Zuid-Limburg en de grens regio voor alle werkzaamheden in en om het huis.

BADKAMERS

Binnen de badkamer zijn er verschillende soorten werkzaamheden die elk vragen om een specifieke vakman. Daarom is het handig dat wij als aannemer al deze disciplines in huis hebben. Van tegelzetter tot timmerman en van elektricien tot loodgieter, wij hebben de kennis in huis.

ONDERHOUD

Vakkundig onderhoud of herstel nodig voor uw woning of bedrijfspand? Hierin kunnen wij u vakkundig van dienst zijn.

SANITAIR

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

                                                        

ELEKTRA - EN INSTALLATIEWERK

Bij Wilson Service & Onderhoud bent u aan het goede adres voor al het installatiewerk in en rond uw huis of bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor aanleg en onderhoud van waterleidingen en afvoer voor uw sanitair maar ook voor het plaatsen van drinkwatersystemen en warmwatersystemen. Ons bedrijf is ook gespecialiseerd in het plaatsen van schakel- en groepenkasten. Het aanleggen van lichtinstallaties en allerlei soorten bekabeling, zoals databekabeling en telefoonkabels behoord ook tot onze specialistaties. Wij zoeken tevens voor u de juiste oplossing voor verwarming in woon- en werkomgeving.

VERBOUWINGEN

Wilson Service & Onderhoud helpt u graag bij de verbouwing van uw particulier en bedrijfsmatig vastgoed. Ons team maakt op basis van uw wensen een vertaalslag naar een totaaloplossing binnen uw budget.

AANBOUW

Uw woon- of werkoppervlak vergroten? Wij helpen u graag mee in het ontwerpen en realiseren van uw aanbouw.

MINI-CONTAINER VERHUUR EN AFVAL VERWIJDERING

Om u gedurende een bouwfase van complete service uit één hand te voorzien bieden wij ook een mini-containerverhuur en afvalverwijdering aan. Voordat er iets nieuws gemaakt kan worden dient er immers vaak het oude te worden verwijderd.

ONZE AANPAK

Opvallende
Projecten

Voor de meest uitéénlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht, zowel zakelijk als particulier.

Flexibiliteit en kwaliteit is waar wij voor staan en daardoor weten steeds meer klanten ons te vinden. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

a1bf345c-b7ba-462f-94c0-0d47cf4b94ca
charlesdeluvio-LyQi9DS7AEg-unsplash

Neem contact op

Wilt u meer weten over de diensten van Wilson Service & Onderhoud of heeft u een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. Of klik op de onderstaande link voor meer informatie om contact op te nemen.